top of page
LaMama_logo_wit.png

La Mama

2021

Als we terugblikken naar ons event van 2019, kunnen we alleen maar met een gelukzalig gevoel terugkijken. Ons eerste initiatief werd een echt succes. We doneerden maar liefst 2500 aan de warmste week, ter ere van Stichting tegen Kanker. Om dit succes verder te zetten, werd in 2021 LaMama tot leven geroepen. We zagen het groter en beter, en begonnen aan een uitgebreider initiatief, met dezelfde doelstellingen als we in 2019 hadden: geld inzamelen voor Stichting tegen Kanker. 

 

Dit jaar namen we onze TerraMama’s natuurlijk mee in ons nieuw concept, maar we breiden uit met nieuwe zelfgemaakte producten zoals kaarsen, zeepjes, oorbellen en keramieken schaaltjes. We lanceerden onze eigen webshop waar iedereen de producten kon aankopen, en natuurlijk organiseerden we een nieuw gezellig samenzijn moment waar iedereen zijn gekochte producten kon komen afhalen. Op dit afhaalmoment kon iedereen genieten van een hapje en een drankje: we openden een 18-liter fles rode wijn ter ere van dit event! En iedereen kon genieten van elkaars gezelschap, met een lach, een traan en onwijs mooie herinneringen.

Samengevat
STK_Logo_UNI_Gecentreerd_CMYK-800x456-1.jpg

Jullie warme opkomst om mekaar een hart onder de riem te steken was een groot succes. Samen met jullie, bracht LaMama 2021 maar liefst €7.410 op, wat we intergaal konden storten aan Stichting tegen Kanker.

Externe steun
ADP.png
Angela 

Keramische producten

M15.png
Koen Pierreux

Stickers & hoodies

JensDB.png
Jens De Boeck

Promotie video

bottom of page