top of page
2aa07c60-924b-4fc7-b94d-64e300dc2b2e.jpg
OnzewegVooruit_wit_2.png

Onze weg Vooruit

2023
Wat?

Via onze webshop kan je ons ook dit jaar steunen door het kopen van onze producten: neem zeker een kijkje en shop nu onze kaarsen, bubbels & wijnpakketten en onze gourmand pakketten. Voor ieder wat wils! 

Wanneer?

Naar jaarlijkse gewoonte gaan we ook dit jaar opnieuw voor 1 afhaal moment. Op 31 december 2023 zijn jullie allen van harte welkom voor de afhaal van jullie producten, we gaan van start om 11h00. 

Waar?

Opgelet: dit jaar gaat ons event niet door in Lennik, maar zetten we onze deuren voor jullie open op een andere locatie. Jullie zijn allen welkom in Westrode, bij de ouders van Lize.

In 2022 zagen we het groot en slaagden we met vlag en wimpel in onze opzet! We zorgden voor een breed assortiment aan producten en we openden de deuren van onze webshop. We verkochten onze zelfgemaakte producten, maar gingen ook opnieuw in zee met mede initiatiefnemers die mee zorgden voor keramiek, sweaters & kaartjes. Het was opnieuw een echt succes!

 

Nu 2023 op z’n einde loopt, schieten we met onze weg vooruit opnieuw uit de startblokken! Voor ons opnieuw een jaar waarin kanker hard optrad, wanneer Bo de diagnose hersentumor kreeg. Hierdoor starten we niet alleen later dan voorzien met onze verkoop, maar is de omvang van ons event dit jaar kleiner. Toch zorgde dit ervoor dat we nog meer de drijfveer vonden om niet bij de pakken te blijven zitten & onze handen uit de mouwen wilde steken om verder te gaan met ons initiatief. 

Woordje uitleg
STK_Logo_UNI_Gecentreerd_CMYK-800x456-1.jpg

Afgelopen edities leverde alles bijeen €16.480 euro op. Dit stortten we integraal aan stichting tegen kanker. 

DWW video
bottom of page