top of page

Bubbels & Wijnpakketen

"Wine, a hug in glass."

Er zijn is geen betere zin die onze intentie met deze producten samenvat. Met onze verschillende pakketten van zowel witte, rode en rosé wijnen, alsook een pakket bubbels, bieden wij jou de gelegenheid om samen met jouw familie en vrienden intiem stil te staan bij je gezin en dierbaren rondom jullie.

 

Share the hug & geniet van het moment.

Wijnpakket

Kaarsen

Ja zeg, jullie waren ook vorig jaar niet weg te slaan bij onze kaarsen! Daarom voorzien we ook dit jaar opnieuw kaarsen in ons producten gamma. Ben je wel te vinden voor kleur in je interieur? Of houd je eerder van sober en wit? We hebben voor ieder wat wils, helemaal klaar voor de winterse gezelligheid! 

Kaarsen

Gourmand pakketten

Het is weer die tijd van het jaar: de winter en de feesten. En daarbij hoort iets wat iedereen wel kent: die lekkere toastjes met paté van wild, met eend of met ragout. En ook, wie houdt er nu niet van een echt winterse Cassoulet? Ja ja, ook wij zijn schuldig, dus we got you! Wij brengen deze delicatessen van uit het hartje van Zuid-Frankrijk naar jullie toe. Ontdek onze pakketten in de shop!

Oorbellen