top of page
Werk 1
Verkocht: 420€

"Vin Dantes" is een kunstenaar uit het Verenigd Koninkrijk die vrouwelijke vormen afbeeldt en in het bijzonder gezichten, zijn favoriete onderwerp van studie. Hij is geïnspireerd door sterke vrouwelijke personages. Hij vertaalt dit in zijn stijl met gedurfd en zelfverzekerd lijnwerk. Hij houdt ervan zich te verliezen in de details en lijnen en rondingen steeds opnieuw te bewerken. Zijn werken worden zeer gewaardeerd om hun sterke expressie, als geen ander! 

Titel: Red Eden

Schilder: Vin Dantes

Bouwjaar: 2019

Afmetingen: L61cm x B43cm 

Techniek: Gemengde techniek, acrylverf op doek

Gesigneerd: Ja 

Verkocht: 400€

Ludovic Labbe' is een autodidactische hedendaagse Franse schilder geboren in Léhon in 1978. In zijn schilderkunst ligt de nadruk op expressie en beweging en zijn doeken stralen de frisheid, spontaniteit en beweging uit. Het dichte kleurenschema maakt alle emoties los en intrigeerd elke toeschouwer.

Titel: New York, ondergaande zon

Schilder: Ludovic Labbé

Afmetingen: L46cm x B38cm 

Techniek: Olieverf op doek

Gesigneerd: Ja 

Werk 2
Verkocht: 750€

De 17-jarige Anne De Vré is een getalenteerde kunstenares uit Antwerpen met een hart voor creativiteit en een nobel streven om bij te dragen aan de strijd tegen kanker. Anne, die al sinds het 1e leerjaar haar artistieke zelve ontplooit, haalt haar inspiratie enerzijds uit bronnen zoals Pinterest, en anderzijds uit het werk van gerenommeerde kunstenaars zoals Corneille, die bekend staat als één van de oprichters van de Cobra-beweging. Leuk weetje: Ze maakte kennis met Corneille dankzij een huwelijkscadeau dat haar ouders zo’n 20 jaar geleden ontvingen en dat ten huize De Vré aan de muur prijkt. En naast haar tekeningen heeft Anne nog een andere creatieve uitlaatklep in de wereld van kleding, waar ze op verzoek kledingstukken transformeert door het toevoegen van originele applicaties.

Schilder: Anne Devré (instagram) 

Afmetingen: L54cm x B43cm 

Werk 3
DSC09470.jpg

Veiling gesloten

Jouw bod moet uiteraard hoger zijn dan het huidige bedrag.

Bedankt, we verwerken jouw bod zo spoedig mogelijk.

Doe een bod!
bottom of page