top of page
OnzewegVooruit_wit_2.png
Onze weg Vooruit 

2022
Samengevat!

We brachten dit jaar ons evenement terug onder de naam ‘Onze weg Vooruit’. Ben je benieuwd naar de reden van onze naamverandering? Neem een kijkje op onze Over ons’ pagina.

We breidde onze website uit en openden de deuren van webshop. We verkochten onze zelfgemaakte producten zoals TerraMama’s, kaarsen, oorbellen en keramieken ovenschalen, maar ook kerstkaartjes, wijnpakketten en sweaters.  Voor de afhaal van de aangekochte producten organiseerden we zoals andere jaren opnieuw een afhaal event ten huize Lennik. Er vloeide rijkelijk veel wijn (kan dat dan ook anders bij de Hellinckxkes thuis?!) maar ook van de warme chocomelk met slagroom en pompoensoep werd goed gesmuld! 

 

Vanaf 17h was het tijd voor de fakkeltocht en vertrokken de enthousiastelingen voor een wandeling van 3,3 kilometer doorheen het Pajottenland. En als de avond viel verslonden we met z’n allen nog twee pannen tartiflette en ontstonden er echte kampvuurmomenten aan de vuurkorven en terrasverwarmers. Maar genoeg in woorden, neem hier onder zeker een kijkje naar onze sfeerbeelden.

STK_Logo_UNI_Gecentreerd_CMYK-800x456-1.jpg

Jullie warme opkomst en wandeling om mekaar een hart onder de riem te steken was opnieuw een groot succes. Samen met jullie, bracht Onze weg Vooruit 2022 maar liefst €9.020 op, wat we intergaal konden storten aan Stichting tegen Kanker.
 

Neem een kijkje op ons project om te zien wat ons totaal ingezamelde bedrag over de jaren heen is.

De fakkeltocht

Met meer dan 60 enthousiaste fakkeldragers vertrokken we van op ons event voor de wandeling van 3,3 km doorheen een prachtig stukje Pajottenland. Als een opgelichte ketting wandelden we naar Sint-Martens-Lennik, waar we net voor het dorp een kleine stop inlasten aan de drankstand. Na een deugddoend kopje chocomelk (met veel slagroom!) werd de wandeling verder gezet richting de eindbestemming, ons evenement.

Met hulp van
ADP.png
Angela 

Keramische producten

M15.png
Koen Pierreux

Sticker, borduren & Lasercut

JensDB.png
Jens De Boeck

Promotie video

Schermafbeelding 2022-10-23 om 01.03.16.png
Studio Matti

Kerstkaartjes

bottom of page